Ensemblen

 

Emelie Persson

Hej Emelie här, 27 år studerar till sjuksköterska. Hon har varit med sen starten och spelat bland annat den goa bakglada Mona Muffins. Att få sjunga och spela teater med den här fantastiska ensmbeln är otroligt kul.

Marcus Andersson

Marcus är 22 år och jobbar som reseförsäljare på Ticket. Han största intresse är datorspel och såklart teatern. Han har varit med i de flesta av Stjärnspraks uppsättningar men hans absoluta favorit roll var som Krullan i"Svindlande affärer".

Domina Stjerneklev

Domina är 24 år och jobbar inom vården. På sin fritid så tränar hon gärna och är intresserad av sång och sminkning. Domina har sjungt hos en sångpedagog sedan hon var 9 år, studerat sång i 4år samt 2 veckor med sång i Chicago.

Maja Holgersson

Maja är 17 år och studerar första året på estet, musik i Växjö. Maja sjunger även på sin fritid och dansar. Hon har sysslat med musik så länge hon kan minnas men det var i Stjärnsprak som hon debutterade inom teatern. Då spelade hon den något uttråkade ärkeängeln Gabriel.

Julia Kali

Julia är 13 år och går på mellanstadiet. Julias intresse är teater och har alltid varit en" teaterapa". Hon har varit med från start och är nu en av våra stora stjärnor som lockar publik. Hon har spelat både brevbärare och städerskan Gärda som hon fick stående ovationer för.

Evelina Englund

Simon Johansson

Samuel Steen

Moa Bramstedt

Evelina är en 18-årig tjej som går sitt andra år på Katedralskolan i Växjö med inriktningen teater. Hennes fritid spenderar hon mestadels med att pendla. Förutom det brinner hon för teater och sång.

Evelina har varit med i ensemblen sedan start och i bagaget bär hon med sig roller som Klara Kluns, Gloria och nu senast: den tyska hotellvärdinnan Brunhild.

Samuel är 18 år gammal och läser på Katedralskolan på estetiskaprogrammet med inriktning på teater. Hans intressen är teater, sång, spela piano och att umgås med kompisar. Svindlande affärer är Samuels första stora roll där han gestaltade itallienaren Roberto.

Moa är 18 år och går på vård och omsorgsprogrammet. På sin fritid sysslar hon med teater, musik, fotboll och umgås med kompisar. Moa är också duktig på instrument och spelar b.l.a Ukulele.Hon har älskat musik så länge hon kan minnas men teatern började hon med 2012 och vår Merry Christmas show.

Copyright © All Rights Reserved